24 Ağustos 2016 Çarşamba

Makyaj Çantanızın Olmazsa Olmazları!

Makyaj ve güzellik konusunda yük taşımaya çoktan hazırız. Bavul hazırlarken ya da çantamızı alıp dışarı çıkarken makyaj çantası mutlaka yanımızdadır. Fakat makyaj ürünleri de gün geçtikçe artış gösteriyor. Peki ne yapmalıyız? Hepsi farklı işleve sahip olan bu ürünleri nasıl seçmeliyiz? Minimal bir makyaj çantasına ulaşmanın yolu yazımızdan geçiyor... İşte makyaj çantanızın olmazsa olmazları!

- Göz makyajının vazgeçilmez parçaları sizin de en yakın arkadaşınızdır. Maskara, makyaj çantanızda mutlaka olması gereken bir üründür. Ayrıca ek olarak bir göz kalemi eklemeniz de mümkün. Bu iki parçayla bakışlarınız tamamen değişecek!

- Her mevsimde, ama özellikle kışın, dudaklar neme ihtiyaç duyar. Dudak nemlendiricinizi makyaj çantanızdan eksik etmemelisiniz. Bir de mat ruj tercihinde bulunursanız, kimse önünüzde duramaz!

- Makyaj çantanızda ojeye mutlaka yer vermelisiniz. Bir adet oje, sizi toplantı öncesi bozulmuş tırnaklardan kurtarır. Acil maniküre vaktiniz yoksa, özenle imdadınıza yetişir. Özellikle nude tonlarda bir oje seçmeniz her durumda işinizi kolaylaştırır!


- Makyaj tazelemek için pudra önemli bir ihtiya. Cilt tipiniz ne olursa olsun, pudranız gün içinde makyaj tazeleme ihtiyacınızı kolaylıkla karşılar. Fakat toz pudraların çantanızı mahvetme riski vardır. Kompakt pudralar işinizi daha kolay halletmenizi sağlar. Özellikle transparan sabitleyici pudralar makyaj çantanız için çok uygun!


- Temizleme mendillerini unuttuk mu? Elbette hayır. Onlar gün içerisinde işinize en çok yarayacak parçalar. Minik paketler halinde satılanları tercih edebilirsiniz. Bu sayede yolculuklarınızı güven içinde gerçekleştirebilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder