7 Ocak 2016 Perşembe

Burçların Güzellik Sırları!

 Söylesene sen hangisisin? Duygusal bir Balık mı, yoksa kararsızlığı diğer gezegenlerden bile duyulan Terazi mi? Belki de tutkulu bir Akrep? Her yaşın ayrı bir güzelliği var da burçların yok mu sanmıştınız? Hepsinin kendine has minik sırları var. O sırları sizin için ortaya çıkardık! Buyrun...





Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Koçlar eğlence ve enerjinin harmanlanmış halidir. Güzellik konusunda ise klasikleri vardır. Çekici görünmek kadar rahat hissetmek de önemlidir. Koçlar kendilerine has yüz hatlarını ortaua çıkarmak için yanaklara kontur uygulayıp renkli bir eyeliner ile kirpiklerini canlandırabilirler. Dikkatleri yüzün keskinliğinde toplamak için saçları at kuyruğu yapmak da şahane bir seçim olacaktır.

Boğa (21 Nisan - 21 Mayıs)
Boğa kadınları hem sıcak hem de sadık insanlardır. Bu eşsiz ışıltının yüzlerine de yansıması kaçınılmaz olur. Boğa kadınlarını herkes bir şekilde sever. Onlarda insanı rahatlatan bir şey vardır. Kendileri de bunun farkında olarak cilt temizliğine ve fresh görünüme özen göstermelidir. Çantada bulundurulacak minik bir aydınlatıcı en acil anda doğal güzelliği açığa çıkartabilir.

İkizler (22 Mayıs - 22 Haziran)
İkizler daima yenilikten ve farklılıklardan hoşlanır. Sıradışı saç modelleri onlar için biçilmiş kaftandır. Fakat saç rengini sürekli değiştirmek yıpratıcı bir işlem. Bunun yerine geçici boyalarla saçlarınızı, ışıl ışıl rujlarla da dudaklarınızı hareketlendirebilirsiniz. Böylece hem vücudunuz yıpranmaz hem de aradığınız değişimi kolayca bulursunuz.

Yengeç (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Yengeç kadınları doğallığın ve masumiyetin peşindedir. Güzellik klasiklerinden en önemlisinin allık olması da bu yüzdendir. Hafif bir kontür ve allıkla birazcık renklendirme güzelliğinizin kilit noktasını açığa çıkarabilir.


Aslan (24 Temmuz - 23 Ağustos)
Aslan kadınları girdikleri her ortamda ilgiyi hızlıca toplar. Çekici görünmek onlar için gerçekten önemlidir. Bu anlamda göz makyajına özen göstermek en mantıklı hamle olur. Zira güzel hacimlendirilmiş bir saç modeli ve buğulu gözlerle ortamın parlayan yıldızı olması kaçınılmaz hale gelir.

Başak (24 Ağustos - 23 Eylül)
Başaklar her şeyin düzenli ve hatta mükemmel olmasını isterler. Konu güzellik olunca da kusursuzun peşine düşerler. Buna bakarak makyaj çantalarında muhakkak bir makyaj sabitleyici olması gerektiğini söyleyebiliriz. Abartıyı sevmeseler de yapılan makyajın kalıcı ve özenli görünmesine önem verirler.

Terazi (24 Eylül - 23 Ekim)
Terazi burçları sadeliğin şıklığına inanır. Ama en çok da karşısındaki insanın ellerine dikkat eder. Haliyle kendi ellerine özen göstermesi de büyük önem taşır. Makyaj çantalarında el kremi ve törpü olmazsa olmaz parçalardandır. Onların tırnaklarını bozuk görmek çölde kutup ayısına rastlamak kadar zordur.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Akrep kadınları tutkuyu temsil eder. Güzellik klasikleri arasında da en çok dudakların çarpıcı görünmesi gerektiğine inanırlar. Rujları arasında mutlaka kırmızının iddialı bir tonu bulunur. Çantalarında dudak çerçevelemek için akma yapmayan bir kalem bulundurmaları hayat kurtarıcı olacaktır.

Yay (23 Kasım - 22 Aralık)
Yay kadınları hassasiyetleriyle ün salmışlardır. Puslu ve nazik bakışlar onların vazgeçilmez silahıdır. Makyaj çantalarında sağlam bir far paleti bulundurmak onlar için kaçınılmazdır. Göz makyajında abartıya gitmeden yapılan minik fırça darbeleri bakışlarını daha da derinleştirir. Tabii göz rengine uygun farı tercih etmek önemli bir koşuldur.

Oğlak (23 Aralık - 20 Ocak)
Oğlak kadınları gözlerin çarpıcı olması gerektiğine inanır. Bu anlamda en çok da eyeliner ve kaş belirginleştirme konusunda uzmanlaşmaları gerekir. Makyaj çantalarında muhakkak bir cımbız ve kaş farı bulundurmaları faydalı olacaktır. Kaş şekillendirmek zor bir konu olduğu için kaş tasarım merkezlerinden yardım istemeleri mükemmel sonuçlar doğuracaktır.

Kova (21 Ocak - 12 Şubat)
Kova kadınları oldukça kreatif ve özgürlüğüne düşkün insanlardır. Daima doğru bakım ürünlerini ararlar. Makyajlarında ekstra hassasiyetle ilerlerler. Onları mutlu edecek en önemli şey, kendilerini doğru yansıtacak bir kokuya ulaşmaktır. Tenleriyle uyum içinde olan bir parfümle mevsime kalıcı imzalarını atabilirler.

Balık (20 Şubat - 20 Mart)
Biri romantizm mi dedi? İşte romantizmin en sağlam kalesi olan Balık! Balık kadınları hayalperest oldukları kadar yeniliğe de açık davranırlar. Her ne kadar başta tereddüte düşseler de, farklı maskaralar ve farlar kullanırlarsa içlerindeki sanatçı açığa çıkabilir. Balık sanatsal yönü en gelişmiş burçlardan biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder