21 Ağustos 2016 Pazar

Bordo Ruj Kullanımının İncelikleri

Şimdi sokağa çıkıp 10 kadına sorsak hepsi de bordo ruj sevdiğini söyler. Çünkü bordo aynı anda hem zarafetin hem de seksapalitenin rengidir. Eşinizle şık bir yemek, keyifli bir parti ya da sıradan bir iş günü... Bordo ruju kullanamayacağınız hiçbir yer yok! Ama bordo ruj kullanımının incelikleri de mutlaka bilinmeli. Yoksa ortaya yorgun bir ifade çıkabilir. İşte o bilgiler...

- Bordo rujun mevsimi yoktur. Asil duruşuyla her mevsimde kalbinize taht kurar. Fakat tonunu rastgele seçerseniz cildinizle uyuşmayabilir. Cildinizi solgun ve dudaklarınızı da yemekten yeni kalkmış gibi gösterebilir. Ton seçimine dikkat!

- Bordo ruj dişlerinizin sarılığını ortaya çıkarabilir. Ama zaten bakımlı olan her kadın diş sağlığının önemini bilir. Parlak, beyaz ve temiz dişlerle bordo rujun birleşimi mükemmeliyetin resmi olacaktır.


- Hiç ruj sürmemek, rujun yarısının silinmesinden iyidir. Peki bu ne demek? Rujunuzu ara ara tazelemelisiniz. Özellikle bordo ruj kullanırken arada bir kontrol etmeniz faydalı olur.

- Ruju kullanmadan önce dudak çevrenizi pudralayın. Aksi takdirde ruj etrafa kolaylıkla bulaşır ve çok tatsız bir görüntü oluşturur.

- Cildinizde sarı ton hakim ise kahve tonlu rujlardan kaçının. Kırmızı alt tona sahip bordo rujlar sizin için daha uygun.

- Dudaklarınız inceyse vişne tonundan kaçınmalısınız. Fakat dolgun dudaklarınız varsa ve bir de esmerseniz, kırmızı alt tona sahip bordolar size çok yakışır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder