21 Ağustos 2016 Pazar

Türk Dizilerindeki Muhteşem Saç Modelleri

Diziler hayatımızın tam ortasında... Canı sıkılan ya da sevdiği oyuncuları seyretmek isteyen kumandanın tuşuna basıyor. Türk dizilerindeki muhteşem saç modellerine kayıtsız kalmak ise imkansız! Birbirinden güzel kadın oyuncular, bakımlı ve canlı saçlarıyla dikkatleri üzerlerinde topluyor. İşte onlardan bazıları...


Hande Erçel - Aşk Laftan Anlamaz
Işık saçan gözleri ve oyunculuktaki iddialı tavrıyla gönüllere taht kuran Hande Erçel, saç modelleriyle de büyük beğeni topluyor. Yeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz'da yeni bir imaja bürünen genç yıldız, sadece saçlarıyla değil makyajıyla da ön plana çıkıyor.


Demet Özdemir - No:309
Demet Özdemir'in siyah saç rengi yüzüne oldukça yakışıyor. Özdemir, saçlarında gündelik kullanımı tercih ediyor. Dizide genellikle düz modelleri tercih eden Demet Özdemir, doğal makyaj tercihi ile de koyu saç rengini dengelemeyi başarıyor.


Elçin Sangu - Kiralık Aşk
Elçin Sangu'nun dillere destan saçlarını duymayan kalmış mıdır? Kızılın en güzel halini barındıran saçlarını, dizide tost ve dalgalı modellerle harmanlıyor. Düz hali de oldukça zarif göründüğü için, bize kıskanmaktan başka pek bir çare bırakmıyor.


Leyla Lydia Tuğutlu - Tatlı İntikam
Leyla Lydia Tuğutlu hem fiziğiyle hem de zarif saçlarıyla ekranların sevilen yüzü... Tescilli güzel, dizisi Tatlı İntikam'da kahve tonları saçlarını günlük modellerle bütünleştiriyor. Bu da ona oldukça sempatik ve canlı bir görünüm sağlıyor.


Selin Şekerci - Rengarenk
Selin Şekerci normalde kıvırcık ve kendi gibi çok şeker saçlara sahip. Ancak Rengarenk dizisinde karşımıza daha düz, kısa kesim ve açık tonlarda saç modeliyle çıkıyor. Bazen de salaş örgüler tercih eden genç oyuncu, ilgiyi üzerinde topluyor.


Hazar Ergüçlü - Yüksek Sosyete
İşte bir başka koyu renk sever daha... Hazar Ergüçlü de siyah saçlarını ustalıkla kullanmayı başarıyor. Düz kesim modeli, yanlara verilen küçük hareketler ve tenine yakışan rengiyle; genç yıldızın saçları da göz kamaştıranlar listesinde yerini alıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder