21 Ağustos 2016 Pazar

2016-2017 Sonbahar-Kış Saç Modelleri

Moda uzun yıllardır bizi belli başlı yenilikler sunarak hayatımızı renklendiriyor. Bu konuda en çok ilgi çeken ise saç modelleri oluyor. Yeni sezonun moda trendleri arasında saçlara yansıyan hareketlilik oldukça göze çarpıyor. Saçlar hep asi, hep zarif, hep çılgın... 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda burgular, dalgalar, örgüler ve kâküller adeta dans ediyor. Tabii bu kadarla sınırlı değil. 2016-2017 Sonbahar-Kış saç modellerini Mavi Aynalar sizler için derledi!


Rapunzel saçlar
Evet, artık ahenkle dans eden saçlar geri dönüyor! Bu sezon pek çok marka, defilesinde uzun saçları ön plana çıkarıyor. 2017 yılında uzun saçlar sıkça karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Uzun saçların bakımı zor olsa da, güzelliğe ayrı bir hava kattıkları gerçek...


Ensede at kuyruğu
Tepede at kuyruğu sever misiniz? İşte ona bu sezon veda ediyoruz. Yerine ise ensede toplanmış havalı at kuyruğu geliyor. Hem günlük yaşamda hem de gece davetlerinde keyifle kullanabilirsiniz. Bol şekilde, sıkı toplanarak ya da canınız nasıl isterse öyle bağlayarak kendinize özgü bir hava yaratmanız mümkün.


Örgüler
Tarihte en çok kullanılan saç modellerinden biri saç örgüleri olduğu için 2017 sezonunda da örgüler size şıklık katacak. Balıksırtı, salaş örgü ya da kılçık... Pek çok farklı modeli tercih ederek kendinize yepyeni bir imaj yaratın.


Tost saçlar
90'ları hatırlayan var mı? O dönemde tost saç modeli bir rüzgar gibi esmişti. İşte bu yıl tekrar karşımıza çıkıyorlar. Tost saç modelini saçınızın tamamına ya da sadece bir kısmına uygulayabilirsiniz. Ancak bu model saçları epey yıpratabilir. O yüzden saçınızı saç yağları ile güçlendirmelisiniz.


Kabarık saçlar
Hacimli saçları kim sevmez? Bu sezon krepe tarakları ve saç spreylerine sıkça ihtiyaç duyulacak. 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda kabarık saçlar tarzımızın tamamlayıcısı olacak. Üstelik çok da havalı görünüyor!


Saç aksesuarları
Bu sezon ışıltılı saç aksesuarları hayatımıza giriyor. Saçlarınızı ister topuz yapın ister dağınık bırakın. Taşlı aksesuarları gece davetlerinde, sade olanları ise gündelik yaşamda kullanabilirsiniz.


Kâküller
Uzun, kısa ya da dalgalı... Kâküller bu sezon çok moda! Yüz tipinizi dikkate alarak kendinize yakışan kâkülü bulabilirsiniz. Özellikle alnı geniş kişiler bu saç kesimi ile yepyeni bir imaja kavuşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder