7 Ekim 2015 Çarşamba

Burcuna Uygun Saç Rengi Hangisi?

 Önce bir sır vermeliyim. Ben burçlara pek inanmazdım. 7 milyar insanın 12 kategoriye sıkıştırılması biraz komik gelirdi. Ama Merkür gerilemeleri beni bile dize getirdi. Bozulan musluklar, patlayan televizyonlar, çıldıran ampuller ve daha niceleri... Astrolojinin etki ettiği bir şeye daha inanıyorum: Saç renkleri! Her burçtan insanın ortak özellikleri ve o kişilere de uygun saç renkleri var. Neler mi onlar? Yaklaşın, anlatıyorum...

KOÇ: Bir kelimeyle tanımlanacak olsan özgürlük derdim. Doğduğun gün liderlik ruhuna kazınmış. Sana kim zincir vuracakmış, şaşarım! Elbette ki bu dikkat çekici tavrına kızıldan başka renk düşünülemez.

BOĞA: Senin uçarı biri olduğunu söyleyenler çok yanılıyor demektir. Dostların ne kadar sabırlı ve güvenilir biri olduğunu bilirler. Abartıyı ve gösterişi değil sade yenilikleri seviyorsun. Bunu da düşününceee... Açık kızıl tonları ve sarı senin için biçilmiş kaftan!

İKİZLER: Sıradan bir yaşam hiç sana göre değil. Neşeli, hareketli ve her ortamda sevilen bir karaktersin. Bu rahat mizacına bakılırsa röfleli ve gölgeli saçlar senin için uygun. Özel bakım gerektirmeyen saçlar tam sana göre.

YENGEÇ: Senin diğer adın romantizm olmalı. Sınırlarına izinsiz girmeye kalkanı parçalarsın sen. Gerçekten güveneceğin birini etkilemek içinse uzun saçlara ihtiyaç duyuyorsun. Rengi mi? Bana sorarsan böyle sezgileri güçlü bir kadına açık kumral renkler şahane olur.


ASLAN: Ormanların kraliçesi olduğunun farkındayım. Bu da kendine güven ve tutkulu bir ruh hali demek oluyor. Bu ateşli tavır elbetteki açık kumral ve fındık kabuğu gibi çekici renkleri hak ediyor.

BAŞAK: Titiz, temiz ve bakımlı olunacak. İşte o kadar! Saçlarını da tıpkı çevren gibi özenli ve temiz görmek istiyorsun, ne güzel. Sorumluluklarını bilen ve derli toplu olmayı bilen Başak kadınına platin tonlarından başka bir renk düşünülebilir mi?

TERAZİ: Estetiğe ve lükse birazcık düşkün müyüz ne? Bu kadar hayat sevincini bünyede taşımak zor tabii. Eğlenceli ve renkli Terazi kadınına en uygun saç rengi elbette ki kumral tonları olacaktır.


AKREP: Bazen seni soğuk biri olarak tanıyanlar olabilir. Ama bu gizem ve tutkunun birleşmesinden başka bir şey değil. Küt kesilmiş saçlar o saklı gizemi nefis biçimde ortaya çıkarır. En uygun saç rengi ise kuzguni siyahtır. Dene ve farkı yaşa.

YAY: Dominant ve ipleri elinde tutmayı seven birisin. Madem bir oyun var, kurallarını da sen koymalısın. Yumuşak saç modellerini sevdiğini ve jöle gibi sert ürünlerden nefret ettiğini biliyorum. Bu maceracı kadını koyu kumral tonlarda saç rengiyle görmek muhteşem olacaktır.

OĞLAK: Sorumluluk duygun ve çalışkanlığın dillere destan olmuş. Ama bir yandan da çok neşelisin. Bu dengeyi tutturmak zordur. Hırslı ve eğlenceli yapına en çok yakışan saç rengi ise tabii ki toprak tonları olur.

KOVA: Özgürlük ve marjinallik ruhunda var. Herkesin beğendiği şeyleri beğenmeyecek kadar farklı birisin. Hislerin için mücadele edersin. Bu iş bitirici haline kızıl ve violetten başka hangi renk yakışırdı?

BALIK: Şimdi ufacık bir şey söylesem ağlar mısın? Burçların en duygusalı sensin ama bir o kadar da güçlü sezgilere sahipsin. Çok zengin bir iç dünyan var. O zenginliği taçlandırmak ise toprak rengi tonlara sahip saçlarla mümkün olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder