6 Eylül 2015 Pazar

En Sık Yapılan 4 Oje Hatası!

El güzelliği bir kadın için hayati önem taşır. Dokunduğumuz her yeri güzelleştirmek isteriz. Ama ojelerimiz güzel kalmakta her zaman o kadar ısrarcı olmazlar. Bunun suçunu ne havaya atalım ne de bulaşık yıkadığımız suya. Biz daha ojeyi sürdüğümüz ilk anlarda bazı hatalara yeniliyoruz. O hatalar neymiş hemen bulalım ve artık tekrarlamayalım ne dersiniz?

  • Tırnaklara baz uygulamak önemli bir aşamadır. Çünkü baz sadece ojeyi değil tırnağı da korur. Ojemizi temizledikten sonra tırnaklarımızda renkler kalır. Çünkü renk tırnağa iyice işlemiştir. Baz katı uygulayarak bunu yok etmekle kalmayız ojemizi de daha sağlam hâle getiririz.
  • Oje sürmek ciddi bir meseledir, aceleye gelmez. O yüzden hızlı hızlı katları sürmek yerine sakin olmalıyız. Bir katı sürüp ojenin kurumasını beklemeliyiz. Baklava hamuru açmak gibi düşünün. Aniden tüm yufkaları fırlatsak nasıl bir görüntü olurdu?
  • Çok yorgunsunuz biliyorum ama lütfen oje sürdükten sonra bir müddet uyumayalım. Yastık izi çıkmış ojeler henüz moda değil. Hatta mümkünse ellerimizi bir müddet soğuk su altına tutalım.
  • Makyaj malzemelerimizin tarihine hiç önem vermiyoruz değil mi? Oysa ki bu epey önemli. Tarihi geçmiş bir oje size asla iyi bir performans sağlamayacaktır. Haydi o zaman alışveriş zamanı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder