14 Ocak 2016 Perşembe

Hande Erçel'in Işıltılı Saçlarının Sırrı

Hande Erçel geçtiğimiz yazın favori dizilerinden biri olan Güneşin Kızları ile hayatımıza bomba gibi düştü. İçinden enerji fışkıran gözleri ve nostaljik güzelliğiyle içimizi ısıtması da epey kolay oldu. Fakat bir özelliği var ki, görenlerin hayran olmaması elde değil. Ne mi? Elbette uzun yapısına rağmen daima bakımlı ve parlak görünen saçları!


Saç bakımı her daim ilgi ve özen gerektiren bir konudur. Hele ki konu uzun saçlarsa, dikkatin maksimuma çıkarılması şart. Yıkama sıklığı, kullanılan ürünler ve kurutmanın ayarı bile saç sağlığını etkiler. Bu durum uzun ve kısa saçlarda farklı sonuçlara sebebiyet verir. Hande Erçel de bütün bunların farkında olacak ki, saçlarını en değerli hazinesi olarak görüyor. Onlara bakmanın altın kurallarını gelin bir de ondan dinleyelim:

''Uzun saçların bakımı gerçekten çok zor. Daha yeni kestirdim. Çok daha uzundu. Saçlar çok yıpranıyor, her gün bakım yapmak gerekiyor. Ben de temiz tutmaya çalışıyorum.”


Düzgün fiziği ve ışıltılı saçlarıyla göz dolduran Hande Erçel, oyunculuğun bazen fedakarlık istediğinin de farkında olduğunu belirtiyor. Rolü için gerektiğinde saçlarını kestirmekten ve hatta kazıtmaktan çekinmeyeceğini belirten Erçel, fiziksel unsurlarının oyunculuğunun önüne geçmesini istemiyor.


Biz de ona bu kıymetli yolculuğunda uzun yıllar sürecek başarılar dileriz!

1 yorum:

  1. Peki bu güzel saçlarınızın sırrı nedir? Hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil