27 Ekim 2015 Salı

İlk Randevu Makyajı Nasıl Olmalı?

Aşk kapıyı bir kere çalınca kaçışı imkansız olur. Peki ya şimdi? Gerçekten aşık mısınız? Yoksa sadece bir merak mı? Tüm sorular o ilk randevuda cevap bulur. Peki ya ilk randevuda nasıl iz bırakılır? Her şey olumlu gitsin ya da gitmesin, olumlu etki bırakmak güzeldir. Öyleyse gelin ilk randevu makyajı nasıl olmalı, biraz bundan bahsedelim...

Her erkek, hatta her insan en çok doğallığı sever. Kimse ilk buluşmada bir fondöten kutusunu öpmekten hoşlanmaz. Tabii erkekler makyajdan pek anlamaz. Bu sebepten kusurları kapatıcı bir makyaj sizi hem doğal hem de zarif gösterir. Kat kat rimellere ve abartılı rujlara hiç gerek yok.


Smokey eyes nedir bilir misiniz? Evet evet, dumanlı gözler... Bu makyaj türü erkeklerin ilgisini mutlaka çeker. Tabii çok abartıya kaçılırsa uykudan yeni kalkmış bir pandaya dönüşmek de mümkün.


Hafif bir allık taze bir görünüm saplar. Elmacık kemiklerini vurgulayan bir kaç allık dokunuşu erkeklerde de bir sempati uyandıracaktır. Hem zaten kim elma elma yanaklara ilgi duymaz ki?

Eğer randevunuz akşamsa, parlatıcı tercih edebilirsiniz. Dudakları daha canlı göstermek etkili olur. Fakat çok abartıp, spagetti sonrası yapış yapış olmuş gibi görünen dudaklarla gezmemeye de dikkat edelim.


Son olarak, mutlaka makyajınıza uygun bir kıyafet seçmelisiniz. Koyu bir makyaja sade bir bluzle gitmek pek estetik görünmez. Aynı şekilde ağır bir elbise de fazla yapay kaçabilir. Denge efendim, bu dünyaya denge gerek...


Güzel kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder