5 Eylül 2015 Cumartesi

Makyajla Daha Parlak Gözlere Sahip Olmak

Yorgun geçen bir günün ertesinde bakışlarımız da tıpkı bedenimiz gibi halsizleşir. Sanki üç tane yük dolu kamyonu göz kapaklarımızla havaya kaldırmış gibi oluruz. Ama üzülmeyin, makyaj tam da böyle zor günler için var. Bakışlarınızı tazelemenin yolları sandığınızdan da basit. Gelin o yolları hatırlayalım:

  • Kapatıcılar göz makyajında vazgeçilmez parçalardandır. Gözler kalbin aynasıdır, kapatıcı da makyajın altın anahtarıdır. Hem rakun gibi göz altlarında mor halkalarla gezmeyi kimse istemez. Bir parça kapatıcı göz kapağı ve göz altındaki rengi dengeler. Birazcık da aydınlatıcı eklemenin kimseye zararı olmaz.
  • Gözlere dikkat çekmenin gizli bir yolu var. Yaklaşın, kulağınıza fısıldayayım: Gözlerin iç köşesini aydınlatmak... Bu benim gizli sırrım. İşlemi açık renkli bir far ya da aydınlatıcıyla yapabilirsiniz. Sonrası bakışlarınıza hayran olacak insanlara kalmış.
  •   ''Bakışlarım parlak görünsün ama aynı zamanda iri de olsun'' diyenler için dev hizmet! Gözlerin alt kısmına uygulanacak ten rengi ya da beyaz kalem hem tazecik bakışlar kazandırır hem de gözleri olduğundan daha iri gösterir.
  •  En sihirli makyaj ise elbette ki uykudur. Uyku tıpkı suyun çiçekleri beslemesi gibi gözleri besler. En narin organımızın gözlerimiz olduğu düşünülürse ilk önceliğimiz yeterli seviyede uyumak olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder