19 Eylül 2015 Cumartesi

2015 Sonbahar Makyajının 4 Altın Kuralı!

Yaz mevsimini önünden geçerken durduğumuz ama yemeklerine doyamadan kalkmak zorunda olduğumuz sahil lokantasına benzetiyorum. Sonbahar tiril tiril çoraplarıyla kapımızda belirmek üzere. Kıyafetler değişiyor, ruh hali başkalaşıyor. Eee makyaj trendleri durur mu hiç? Onlar da değişiyor. Peki dünyaca ünlü makyöz kraliçesi Pat McGrath ne düşünüyor? ''Göz kamaştırıcı makyaj dönemi bitti ve çoğu kadın da bunun farkında. Artık doğallık tercih ediliyor.'' diyor. Sahiden artık tüm sezonlarda asıl trend doğallık... Peki 2015 sonbahar makyajının altın kuralları neler?
  • BB krem sihirli bir icat. Sadece onun yardımıyla cildinizde doğal bir ışıltı sağlayabilirsiniz. Kuru ciltliler nemlendirici özelliği olanları tercih etmeli. Yağlı cilde sahip olanlarsa su bazlı olan hafif ürünlere yönelmeli.


  • 2015'in rengi marsala! Marsala daha çok kırmızı şarap ve kızıl tonlar içeriyor. Kızıl- kahveye çalan bu eşsiz renk özellikle dudaklarda harikalar yaratıyor. Makyajda illa ki çarpıcı bir renk arayanlardansanız, önerim elbette ki marsala!
  • Dumanlı göz makyajı yoğun kirpiklerle bütünleşiyor. Bu sonbahar bol bol abartılmış kirpikler göreceğiz. Örümcek ağından hallice gibi görünse de onlara asıl güzelliği kazandıran altın sarısı ışıltılı makyaj olacaktır.


  • Yüzünüzün hatlarını belirginleştirmek puslu mevsimlerde daha çarpıcı bir ifade yaratır. Elmacık kemiklerinizin altına mat bronzlaştırıcı ile pıtı pıtı dokunuşlar da bulunun. Yanaklara ise allık yerine bir parça aydınlatıcı deneyin. Gözlerde de kahverengi tonlara yönelirseniz sonbaharın asaleti cildinizde ışıldayacak demektir.
         Siz neler düşünüyorsunuz? Sonbaharın yaprak yığınlarına hazır mısınız? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder