10 Nisan 2016 Pazar

Kaşlara Doğru Şekil Vermek Çok Kolay!

Kaşlar yüzümüze geçerli bir ifade kazandırır. Korkumuzu, heyecanımızı ve neşemizi kaşlarımızla ifade ederiz. Dünya üzerinde milyarlarca insan var. Her insanın da farklı bir ifadesi ve dolayısıyla farklı bir kaş tipi var. Peki siz de kaşına doğru şekil veremeyenlerden misiniz? Sizi bu sıkıntıdan kolayca kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken güzelliklerini ortaya çıkarmak!

- Kaşlarınız konusunda daima profesyonellerden yardım alın. Çünkü kaşı doğal görüntüsünü bozmadan toparlamak uzmanlık gerektirir. Küçük bir hata bile geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurur. Şimdi elinizdeki cımbızı yavaşça yere bırakın... Her işin bir uzmanı vardır, doğru uzmanı bulun!

- Piyasada kaşlarınızı şekillendirmek için pek çok farklı ürün bulunur. Size uygun olan hangisi? Kalemler, mumlar, maskaralar, jeller, tozlar... Tabii ki aynı anda hepsine ihtiyacınız yok. Kaş makyajınıza uygun bir ürün seçmeniz yeterli. Dayanıklı bir makyaj istiyorsanız suya dayanıklı ürünler seçmelisiniz. Şayet kaşlarınız zaten kalınsa pigmentli ürünler daha uygun olur.

- Çizilmiş gibi duran kaşlar doğal bir görünüm sunmaz. Doğal kaş renginizi korumaya özen gösterin. Kaşlarınızı kalınlaştırmak için en fazla bir ton açık ya da dolduracaksanız en fazla bir ton koyu rengi seçmelisiniz.


- Kaş şeklinizi değiştirmeye çalışmayın. Doğduğunuz günden beri sizle olan şekil sizin için ideal olandır. Asıl altın kural o şekli en iyi haline ulaştırmaktır. Kaşlarınıza keskin açılar vermek yüzünüze uymayabilir. Yüz şeklinize bakarak yuvarlak ya da kavisli şekilleri tercih edebilirsiniz.

- Kaşlarınızı doldurmak mı istiyorsunuz? Öyleyse en koyu kısmından başlayın. Daha sonra kuyruğa ve en sonunda burna yakın kısımlara ilerleyin. Böylece başlangıç bölgesi daha hafif görünecektir. Bu da doğal görünmenizi sağlar.

- Kaşlarınızı taramayı alışkanlık edinin. Bunu her uygulamadan sonra yapmaya çalışın. Bu sayede ürün fazlalıklarını alabilirsiniz. Ayrıca kaşınızın doğal şekli de ortaya çıkar. Tüm işlemlerden sonra sabitleyici uygulayıp tararsanız, kaşlarınız şeklini tüm gün koruyacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder