25 Ekim 2015 Pazar

Erkeklerin Kadınlarda Dikkatini Çeken 5 Şey!

Bir gerçek var ki, kadınlar ve erkekler tıpkı gece ile gündüz gibi dünyadaki dengeyi sağlıyorlar. Erkekler güzel kadınlarla olmak istiyor, iç güzellik ise sonradan iç cepte fark edilen bir şey gibi sonradan önem kazanıyor. Hiçbir erkek de yapaylıktan hoşlanmıyor. İyisi mi doğal olalım, doğal kalalım. Bunu da erkekler için değil, kendimiz için yapalım. Yine de... Erkeklerin kadınlarda dikkatini çeken şeyleri bilmek ister misiniz?

İstenmeyen tüyler, adı üstünde istenmeyen tüylerdir işte. Gözle görülür oldukları anda hızlıca onlarla vedalaşmakta fayda var. Sadece erkekler için değil, kendi hijyeniniz için de bu konuya özen göstermelisiniz.


Kokunuza önem vermelisiniz. Bu bazen hafif bir parfüm kokusu olabilir. Ama lütfen 3 gün kalıcı etkisi olan doldurma parfümleri tercih etmeyin. Çünkü 3 gün yıkanmayacaksanız zaten kötü kokacaksınız demektir :) Sadece parfüm değil, kadınların saçlarından dağılan şampuan kokusu da erkeklerin ilgisini çekmektendir.


Bakımlı eller hangi erkeğin ilgisini çekmez ki? Uzuuun tırnaklar ve bozulmuş ojeler değil tabi.. İdeal boyda tırnaklar, yumuşak bir cilt ve soft bir oje rengi... İşte hepsi bu kadar.
Saç rengi en doğal olunması gereken meseledir. Hiçbir erkek yapay sarışınlardan hoşlanmaz. Saç renginizi seçerken yüz şeklinize ve ten renginize uygun bir tona yönelmelisiniz. Herkes farklılıklarıyla güzeldir.


Dudaklar yüzünüzde en çok ilgi çeken yerdir. Doğru sürülmüş bir rujla asil görünebilirsiniz. Tabii tersi de mümkün. Özellikle ruju dağılmış ya da kemirilmiş dudaklarla dolaşmaktansa hiç ruj sürmemek daha mantıklıdır. Doğallık her zaman muhteşem olandır.

Güzel günler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder